onsdag 10 december 2008

I did it!

Jag klarade förra årets "rekord" på 60 layouter. Gjorde tre stycken i natt (hostade så mycket att jag inte kunde sova) och nu är jag uppe i 62 det här året. Hurra för hosta! ;-)

Antal gjorda layouter 2005: 2 st
Antal gjorda layouter 2006: 35 st
Antal gjorda layouter 2007: 60 st
Antal gjorda layouter 2008: 62 st
Antal gjorda layouter totalt: 159 st

Har ni koll på hur många layouter ni har gjort? *nyfiken*

Önskar er en trevlig dag.

5 kommentarer:

m sa...

Ja, nu ska vi se om jag kan svara på dina frågor.

Jag tycker inte kursen varit/är särskilt betungande. Det som jag personligen kan uppleva som lite jobbigt är att själv få tummen ur att titta på de obligatooriska filmerna och göra uppgifterna. Men, det handlar mer om att ta sig den tiden att göra det och det är nog mer personligt än jobbigt.

Man ska se ex antal filmer (14 tror jag det är) som behandlar olika delar av PS, tex, färg, svartvitt, basverktyg etc. Jättebra filmer är det och jag har verkligen lärt mig av de. Därtill är det 3 uppgifter tror jag + en slutuppgift (eller om det är tre totalt...). Inte särskilt mkt man behöver göra och du gör allt i din egen takt. Jag är som sagt lite sen i starten och har mkt kvar att göra, men jag har ända till sommaren på mig med detta och känner ingen större oro faktiskt.

Jag har inte läst Mikaelas kurs innan och jag tror iofs inte att de berör varandra så särskilt mkt, men visst, vill man lära sig ännu mer om PS så kan man läsa den sen. Den är nog ett himla bra komplement till denna högskolekurs. Vad jag har fått för mig så är det mer specialgrejjer på hennes kurs och i denna högskolekurs så är det mer bassaker och dyl.

Det är inga obligatoriska träffar så du behöver inte åka ngnstans, det du behöver göra är att anmäla dig till kursen, registrera dig, betala kåravgiften samt göra uppgifterna. Sedan finns det diskussionsforum där man kan välja att vara aktiv eller inte. Jag är inte särskilt aktiv. Lite kurslitteratur är det också, jag har lånat hem en del från biblioteket och tycker nog att jag klarar mig rätt bra utan dem också.

Så, nu tror jag det var allt jag kände att jag hade att säga. Du får mer än gärna fråga igen om du vill veta mera.

Kram
Maria

Anonym sa...

Hej!

Yes, jag ställde samma frågor förra året; det är lite kul att se hur svaren ändras...

gemen och häftstiften är rubons från AC...

Antal layouter gjorda i år? Inte en aning...kram
Annika

Anonym sa...

Förresten, jag kollade igenom min blogg nu och kom upp i 113 st, men jag har inte bloggat riktigt alla...och av de 113 kan några vara gjorda i december 2007, vet inte så noga. ca 110 säger vi då.
Annika

Scrapsystrar sa...

Jag har absolut ingen koll på hur många jag gjort i år. Slarvar ju dessutom med att skriva datum för tillverkningen på de flesta så.. Men jag vet ju att jag scrappat mer än jag lagt ut på bloggen så det är nog en hel del. Fast denna månad har varit katastrofal när det gäller scrappandet. Lite julkort är allt som hunnits med (suck). Nya scraptag nästa år med andra ord. Kram på dig och ha det så gott! /Åsa

Karoline Sigoldson sa...

ingen aning hur många jag har gjort, alldeles för lite i alla fall...:-)
Hoppas ni har det bra!
Kram Karoline