tisdag 25 november 2008

Nygammalt

Här kommer en LO som jag skickade in till Scrapbookings mm. Det var på temat KÄRLEK till numret om alla hjärtans dag. Eftersom de inte ville ha med den så kan jag publicera den, jag är för en gångs skull ganska nöjd med en LO jag gjort. Inte så vanligt numera tyvärr.

torsdag 20 november 2008

Borta med vinden?

Den här layouten hade jag med i sommarens nummer av Scrapbooking mm. Borde jag inte fått tillbaka den nu??? Jag har inte sett röken av den och inte heller har de svarat på mitt efterlysningsmail. Dåligt tycker jag!



Jag har ju bara 6 layouter kvar att göra för att slå fjolårets skörd så igår slängde jag ihop tre stycken väldigt enkla. Jag har liksom inte ro, tid eller lust att sitta och klura på layouterna längre, men jag vill ju gärna göra ett album till Lillebror också.

onsdag 5 november 2008

Fotolift!

Här kommer en fotolift inspirerad av Mikaelas fotofredag. Och naturligtvis photoshoppad efter hennes tips och trix :-)



Här händer inte mycket på scrapfronten. Men jag har en liten hemlis som borde inspirera mig. Och tänk inte ens tanken att jag skulle vara gravid igen ;-) :-D Nä, det har med scrapbooking att göra, så mycket kan jag avslöja :-) Mer får ni veta om ett par månader ;-)