torsdag 4 juni 2009

Bobbycar!

Min lille korv här hemma har ännu inte lärt sig gå, men köra bil det kan han! Vi har inte haft någon Bobbycar tidigare men förra veckan så hittade jag en vid en vägkorsning. Det stod ett telefonnummer på så jag tänkte att jag ringer och talar om var den står så att de kan hämta den. Det visade sig att de flyttat för fem år sedan så ville jag ha den så kunde jag ta den. Ungarna blev superglada! Idag har vi varit ute och premiärkört :-)



God natt!

4 kommentarer:

scrapsystern 2 sa...

Så du rekommenderar en bobbycar? Jag har inte heller någon till A, men det tål att tänkas på. :)
Jag som behöver nya däck skall definitivt be M kolla in nya sidan.
Hur går jobbet?
Kram

annika5064 sa...

Bobbycaren är den leksak som Joel lekt allra längst med! Helt super! Vi sålde den förra året när han fyllt fyra, så de har dem länge...

Susanne H / snuffehar sa...

Åh, bobbycar det är ju så roligt! Vad söta din prinsar är på den och vilken förståndig mamma som sätter cykelhjälmarna på. :o)

Kram

PS. Du har väl inte missat att det är scrapmara i Falkenberg i september (Brunsons)? Kika i min blogg för mer info. Kommer att bli en kanonhelg! Det vore roligt att träffa dig där! DS.

Erica sa...

Katarina - Har ju inte haft den så länge men jag tror det är ett bra köp. Å andra sidan är väl A stor nog för trehjuling snart? Fast det ena kanske inte utesluter det andra?

Annika - Vi har en "Bobby-look-alike" inomhus och den har också varit favoriten länge. Vi bodde på en sådan tråkig gård Vs första sommar så det var inget läge att köpa en för utomhusbruk. Men nu blir det toppen!

Susanne - Fniss, den store har hjälmen på eftersom han cyklar. Fast den lille fick hjälmen på för Bobbycaren och det var tur det för han ramlade bakåt och slog huvudet i backen med en duns :-o

Scrapmara låter toppen! Men Falkenberg är lite långt bort och jag orkar knappt tänka så långt som till september än. Men det vore onekligen kul att träffas!