lördag 21 mars 2009

Eufori

Ja, det finns faktiskt två saker som är roligare än att scrappa. 1: Gekås 2. Barnprylmarknader. Idag har jag varit på just barnprylmarknad och shoppat loss. Det fanns mycket grejer, men det var också mycket folk som slogs om dem. Jag var ute efter ett garage, spel, skridskor och trehjuling. Jag fann tre av fyra. Cyklarna försvann som smör i solsken.



För 492 kr fick jag följande:
Garage, 6 spel, bok, pysseltidning, superherosgubbar, två walkietalkie, två bilar, skallra, klossar, smyckeskrin (läs skattkista), gummistövlar, ecco vinterkängor, sandaler, skridskor, reflexväst, reflexer, fotoalbum, 4 par byxor, hängslebyxor från po.p, mössa och en tröja. Inte dåligt va? :-)

fredag 20 mars 2009

Tillbaka!

Jag har Ä N T L I G E N fått tillbaka min layout som jag hade med i sep/okt-numret av Scrapbooking mm. Jag fick en bunt papper som ursäkt för att jag fått vänta så länge. Nu sitter den iallafall uppe på väggen bredvid den nästan exakt likadana på lillebror. Fotot på lillebror är tillfälligt och sitter inte fast ordentligt. Och fotot är taget med nån konstig inställning jag provade på nya kameran. Inte så bra ;-)



Ha en trevlig helg! Själv ska jag på barnprylmarknad i morgon. Det ska bli sååååå kul och jag är såååå förväntasfull! Jag har lagt fram två IKEA-kassar som jag hoppas på att fylla med fynd. Foton kommer imorgon :-)

torsdag 12 mars 2009

Fusk

Hur mycket får man fuska med photoshop egentligen? Vi var på Baby- och barnmässan för ett par helger sedan och där fotograferade vi barnen. Lillebror var jättetrött och hade tårar i ögonen och log inte en enda gång. Storebror var däremot strålande glad. Igår damp fotona ner i lådan och jag blev bara nöjd med Storebror. Till saken hör att Lillebror även fotograferades ett par dagar tidigare av samma företag och då var han nyvaken, pigg och glad. Jag fuskade till det och flyttade över glada Lillebror till glada Storebror. Det blev helt okej, kanske inte som förstoring men som ett litet foto på pappas skrivbord. Barnens pappa fyller nämligen år idag :-)



Ha det gott i vintervädret! Här hoppas jag på att fira sambon med räkor ikväll. Mums!

måndag 9 mars 2009

T som i...

... TACK!

Gjorde detta kort till en vän som hjälpt mig med mitt personliga brev. Skickade det tillsammans med en chokladkartong som tack för hjälpen.



Vad glad man blir av människor som tar sig tid att hjälpa till!

söndag 8 mars 2009

Scrapmässa...

... i Göteborg men jag valde att hellre gå på barnprylmarknad i Majorna. Jag har dåligt med pengar, ingen tid för scrapping och absolut ingen lust att lägga 100 kr för att bara gå in. Nix! Alltså blev det barnprylmarknad istället och jag kom hem med en Rorri racerbana, Gais-luvtröja, 3 tröjor, ett par pop-jeans, 2 spel, 4 böcker, 3 bilar, ett par fotbollsskor och lite annat jox. Och allt det här för 350 kr! Jag ÄLSKAR barnprylmarknader!!!

På kvällen var jag hembjuden till Malin/Slösa men tyvärr skulle jag jobba. Dessbättre gillar jag att gå till jobbet och kvällen tillbringades djupt ner i soffan, med en påse cashewnötter, framför melodifestivalen. Sämre jobb kan en sliten småbarnsförälder ha ;-) För övrigt hoppas jag att Caroline of Ugglas tar hem hela den här cirkusen...

På söndagen blev det skoinköp till hela familjen (för sambons hela pokervinst från fredagen) och sen barnkalas. Fullt upp och det gillar jag! Nu ser jag fram emot veckan som kommer. Jag hoppas på post från fotografen!

söndag 1 mars 2009

Rapporter???

Sitter här och väntar på rapporterna från kryssningen. Det är Er PLIKT att sätta er och blogga så fort ni kommer innanför dörrarna!!! :-)

Jag har varit på Baby & Barn-mässa och det var riktigt kul. Här blir lillebror fotad hos Libero :-)