torsdag 21 maj 2009

Picknick i konstgräset.

Stora sonen bara älskar att gå upp till fotbollsplanerna vid Karl Johans Torg. Favoriten är den lilla planen med sarger. Den funkar jättebra mot rymningsförsök också :-)



Trevlig helg!

måndag 18 maj 2009

Två till

Hann göra ett par layouter till innan inspiriationen försvann ur kroppen.





Over and out. Livet går i 190 just nu...

fredag 15 maj 2009

Äntligen...

... har jag fått till det där att göra kollage enkelt, snabbt och snyggt. Körde med Webmosterhelenes mall för den tycker jag är snygg.



Ha en trevlig helg!

tisdag 12 maj 2009

Håll i er nu!

Det här är inget vanligt inlägg från mig. Det är nämligen ett inlägg med layouter! ;-) Åtta stycken till och med!!! Så många hann jag nämligen med under den drygt 7 timmar långa träffen jag hade i lördags. Jag hoppas ni andra hade lika trevligt som jag! Tack för att ni ville komma! Ses vi inte förr så ses vi om ett år ;-)

















VILKEN ÄR DIN FAVORIT? En kommentar gör mig glad :-)

PS: Tack Annika för inspiriationen av intervjuLOn. Jag snodde lite frågor från dig. TACK!

torsdag 7 maj 2009

Nytt upplägg?

Det senaste har jag saknat lust och fantasi när det gäller scrappandet. Igår slog det mig att det är upplägget med _ett_ foto som jag tröttnat på. Dessvärre är det just bara sådana foton jag framkallat till lördagens scrapträff. Får se om jag ändå lyckas göra lite cirklar av fotona och ha mer än ett foto på layouterna :-) Planering av mina layouter pågår just nu. När jag för en gångs skull ska scrappa så ska det scrappas ordentligt. Jag nöjer mig inte med mindre än 7! :-)

Nu ska jag sätta mig och göra några fler blommor :-)

För övrigt älskar jag mitt nya mobila bredband som gör att jag kan surfa och blogga på jobbet :-)

lördag 2 maj 2009

Ringrostig!

Det har nästan gått två månader sedan jag senast scrappade. Om en vecka ska jag ha en liten scrapträff och det duger inte att komma hur ringrostig och oinspirerad som helst. Ändring, tänkte jag, och tog mig tid. Fick nästan en nära-döden-upplevelse när jag tittade i min mapp för mönstrade papper. De duger inte ens till dasspapper!!! Så går det när man inte shoppat på över ett år. De flesta papper är nog dessutom från tidigt 2006. Bland annat detta blommiga papper, där blommorna fick tjäna som dekorationer. Nä, jag måste in till stan och shoppa papper innan lördag!!! Men var tusan kommer man in med barnvagn???



Vi har för övrigt haft en toppenhelg! I torsdags var jag och barnen på Liseberg med våra bästa kompisar. Stora sonen och hans kompis var nästan ensamma på stället och åkte järnet i fyra timmar. Tur att han har guldpass :-D

Uteplatsen har fått sig en makeover och det blev premiärgrill på Valborg. Nice! Fjärilen på layouter är förresten köpt på Blomsterlandet ;-) Gjorde sig bättre här än i blomsterlådorna ;-)

Idag har jag varit på barnprylmarknad och shoppat två cyklar till barnen att ha hos mormor och morfar. Perfekt! Sen blev det fika på Hönö. Mysigt!

Ha det gott! ♥♥♥