fredag 19 oktober 2007

På rullande stenar växer ingen mossa

En layout från tidigare i höstas. Nu blir det inte mycket scrappat eftersom jag är smått stressad över min C-uppsats samt att jag börjat en PS-kurs. Kanske kan jag lära mig fixa till foton som blivit suddiga ;-)

Bilderna på layouten är från när sonen precis fyllt två år. Det är full fart på honom, precis som alla dagar, alla sekunder. Var får han all energi ifrån???


*Rörelse*

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är alldeles underbara bilder och visar ju precis på hur Vilgot är just nu! Snyggt är det också!

Du undrade vad du behövde lära dig om Photshop, men jag är verkligen inte rätt person att fråga, för jag kan det inte själv, bara en del saker! Dessutom är jag utan programmet nu, för det gick inte att lägga över i den nya datorn, snyft! Så nu måste jag fixa det, för jag vill verkligen lära mig det!

Önskar dig en kanonhelg!
Det skulle vara sååå kul med en scrapträff snart! Men jag ser att du är full av jobb! Kram
Annika/annika5064

Scrapsystrar sa...

Superhärlig LO! Gillar allt med den och den känns lite "ny" och intressant i upplägget. Är det vita pappret köpt eller hemmagjort? Väldigt effektfullt till de härliga fotona. Kram ÅsaB

Scrapsystrar sa...

Hihihi, vilken kul idé att faktiskt scrappa dom där suddiga bilderna! Jag gillar layouten jättemycket, framförallt det coola vita pappret med "krusidullerna". Och han är ju så söt lille grabben!
Kram
katarina

fraise sa...

Yeah! Äntligen lite nytt från dig. Som jag vääntat! :-) Urhärliga LOs! Hoppas allt e bra med dig och att du inte stressar allt för mkt med uppsatser, kurser och annat. KRAM!

Karoline Sigoldson sa...

Snyggt! Gillar allt... fotona är helt underbara tycker jag...:-)

Sofie sa...

Me LOVE!!!

Anonym sa...

Så underbar den är med alla livfulla foton. kram Aase

Lotta sa...

Wow, tokläcker. Vilka härliga foton......

Susanne H / snuffehar sa...

Underbar LO!