onsdag 24 oktober 2007

Mammas busfrö!!!

Vid ett obevakat ögonblick smet busfröt in till elefanterna på Borås djurpark!!! Gissa om jag blev rädd???



Och gissa om jag har taskig humor? ;-) Sitter här och gör min läxa i kursen Photoshop Elements. Jättekul!!! Och hade sonen verkligen lyckats smita in så hade jag faktiskt inte varit kall nog att fotografera ;-) :-D

måndag 22 oktober 2007

Scrappingprylar på Gekås?

I lördags åkte jag på höstens tripp till Gekås. Det blev massa bra saker shoppat trots mycket folk. Mest blev det saker till sonen som vanligt (overall och leksaker) men även en jacka och två par byxor till mig. Sen hade jag hört att de utökat scrapbookingsortimentet. Sure! Sortimentet måste vara till för barn!?! Inköparna har definitivt ingen aning om vad scrapbooking är och jag hoppas inte allt för många använder Gekås som referens när de säger att de vet vad scrapbooking är för något. För att åtminstone komma hem med något så fick jag med mig ett ark stickers. Det var iallafall billigt ;-) 3,98!!! Där har andra butiker att lära av Gekås ;-) Fast vad hjälper det när stickerserna var fula ;-) :-D

Och fattig blev jag också. Vågar nog inte skriva ut hur mycket jag handade för, skulle väl få en chock av att se summan på pränt. Men om du tar priset för en enkel spårvagnsresa (kontant) och gångrar det med priset för en liter bensin, lägger till priset för en biobiljett, gångrar det med antalet personer i min lilla familj så har du en sjättedel av summan jag handlade för. Ungefär ;-) :-D

fredag 19 oktober 2007

På rullande stenar växer ingen mossa

En layout från tidigare i höstas. Nu blir det inte mycket scrappat eftersom jag är smått stressad över min C-uppsats samt att jag börjat en PS-kurs. Kanske kan jag lära mig fixa till foton som blivit suddiga ;-)

Bilderna på layouten är från när sonen precis fyllt två år. Det är full fart på honom, precis som alla dagar, alla sekunder. Var får han all energi ifrån???


*Rörelse*

söndag 14 oktober 2007

Nygammalt

Jag är inne i en hektisk period då det inte finns tid över för scrapping. Det känns lite trist att inte kunna uppdatera bloggen, men så kom jag på att jag har en layout som jag skickade till Scrapbook mm till nåt tema jag inte minns. Den har helt fallit i glömska och nu var det så länge sen att jag kan publicera den här.

Det är är en mycket enkel LO men som jag tycker mycket om. Fast som vanligt tyckte man bättre om den när den var färsk, och det var ju tre månader sedan :-)



Jag önskar er alla en trevlig söndag. Vi ska åka och hämta sonen, som sovit hos mormor och morfar, och sen åka till Liseberg för att åka upp våra 40 (!!!) åkbiljetter vi har kvar innan de stänger för sommarsäsongen idag klockan 20. Inga sura miner idag alltså ;-)