tisdag 25 september 2007

Jag; målare?

Nja, en sanning med modifikation. Sanningen sträcker sig så långt att jag är utbildad målare, inte så mycket mer än så. En layout blev det iallafall på mig och min klasskompis, och sambons barndomskompis, Ove. Han är en duktigare målare och fick nyligen äran att måla sonens rum :-)


*Målare* BOM 8*8

11 kommentarer:

Scrapsystrar sa...

Shiiit, vad cool den är!! Har du satt fast en pensel?!? Hur häftigt som helst! Extra plus i kanten för 80-tals tröjan. I love it! :-)
Kram/Katarina

Scrapsystrar sa...

Glömde skriva att de upprullade "tapeterna" också är supersnyggt!
Kram igen /Katarina

Karoline Sigoldson sa...

Vilken snygg LO! Coolt med penseln och "tapeterna".
:-)

Scrapsystrar sa...

Instämmer med föregående talare! Såå häftigt alltihop. Det är ju såhär scrapping ska vara! Hade aldrig kunnat gissa att du är målare! Coolhetsfaktorn steg flera grader liksom. Kram ÅsaB

Erica sa...

Katarina - Javisst är den häftig min 80-tals-tröja ;-) Synd att jag använde den som jobbklädsel, annars kanske jag hade haft kvar den i garderoben ;-) Jag köpte antagligen samma storlek på kläder då som nu, trots att jag vägde 30 kg minder :-D

ÅsaB - Oj, och då var jag ju inte så dåligt cool innan heller ;-) :-D

Malin sa...

Shitsnygg!!
Gillar tapeterna gud vilken häftig idé!

Anonym sa...

Fy f-n, vad fräckt! Ursäkta svordomen, men det var det första som dök upp i mitt huvud!

fraise sa...

Fräck LO!! Tack för inspirationen... :-)

tweedy sa...

Åhhh, vilken cool!!! Tapeterna var ju hur fräcka som helst.

Lotta sa...

WOW, denna var ju bara sååååå häftig. Tokgillar den :). Så läckert det var med penslen och tapetrullarna. Tokrolig ide...:)

Heléne sa...

:-) Underbar layout Skumpis! Så läckra dekos :-) Du är välkommen på fika när helst du önskar! Det är nästan så det är värt att åka upp extra- jag är en hejare på att baka allt som stod på din favoritlista ;-) Kom den 27-28/10, då är det mässa här också!!