måndag 17 september 2007

Köra traktor

Igår fick jag äntligen släpat mig iväg från facebook in till köket och scrapskåpet. Det blev en layout till sonens album och jag fick använt mina nya paperfrills, en journalingruta samt ett scalloped paper.

Känner att jag gått ifrån att använda många mönstrade papper så min nästa utmaning blir att återigen kombinera massa papper. Så här kan jag ju inte fortsätta. Börjar latmasken i mig komma fram även i scrappingen? :-D

8 kommentarer:

Scrapsystrar sa...

Hihihi, jag känner igen mig i det där med latmasken...!
Superfin LO. Det blir ju oftast snyggt när man håller sig till det enkla, men visst kan det kännas som att man tar gör det lätt för sig.. Men huvudsaken är ju att det är kul och att det blir snyggt!!:-)
Kram/Katarina

Malin sa...

Snygga färger!! Å jag gillar alla cirklarna med pilarna i :)

Scrapsystrar sa...

Sketasnygg ju! Tycker inte man behöver så mycket mer mönstrat papper om man har mönstrat som grund. Sen vill jag också uttrycka min tacksamhet över att du lämnat facebook för en stund. Interventionen är uppskjuten tills vidare.;-) Kram ÅsaB

tweedy sa...

Ha, kollade på din LO nu och ser att vi scrappat på samma tema :-)

Coolt med rosa!

Marie sa...

åh så läcker!

Karoline Sigoldson sa...

Jättesnygg LO!
Och vad mycket härliga grejjer du shoppat på mässan...*avis*...
Ha det bra!
/Karoline

Heléne sa...

Har du fastnat på facebook igen? ;-) Åh tack snälla för kommentaren! Blir rörd och superduperglad... har haft det lite motigt ett tag, så det gör mig så glad så glad :-D Hoppas du har en trevlig helg! Kramen!

Lotta sa...

Störthärlig LO :)