torsdag 27 september 2007

Jag; kakmonster!

Ja, den här layouten beskriver mig mer rättvist än förra. Jag tycker om att baka och jag tycker framför allt om att äta det jag bakat.Farligt, farligt men härligt, härligt med en stor bit kladdkaka med vispgrädde! Eller en nybakad kanelbulle, eller två.


*Kakmonster* 8*8

tisdag 25 september 2007

Jag; målare?

Nja, en sanning med modifikation. Sanningen sträcker sig så långt att jag är utbildad målare, inte så mycket mer än så. En layout blev det iallafall på mig och min klasskompis, och sambons barndomskompis, Ove. Han är en duktigare målare och fick nyligen äran att måla sonens rum :-)


*Målare* BOM 8*8

måndag 24 september 2007

Jorå...

... det händer faktiskt lite på scrapfronten här också :-) Idag har jag scrappat en BOM med ett 18 år gammalt foto. Layouten läggs upp så snart jag får fotat den.

Ha det gott!

måndag 17 september 2007

Köra traktor

Igår fick jag äntligen släpat mig iväg från facebook in till köket och scrapskåpet. Det blev en layout till sonens album och jag fick använt mina nya paperfrills, en journalingruta samt ett scalloped paper.

Känner att jag gått ifrån att använda många mönstrade papper så min nästa utmaning blir att återigen kombinera massa papper. Så här kan jag ju inte fortsätta. Börjar latmasken i mig komma fram även i scrappingen? :-D

söndag 16 september 2007

Mässan i GBG.

Igår var det äntligen dags för mässan. Jag gick dit vid 14 och stannade till strax innan de stängde kl 18. Tyckte egentligen inte att det fanns så mycket kul, så jag blev lite förvånad när jag kollade i plånboken på kvällen. 1100 kr var borta :-o ;-) Sen försvann ytterligare några hundringar på god mat och alkohol ;-) Tack Heléne, Malin, Annika, Helene och Jenny för en trevlig kväll!




måndag 10 september 2007

Scrapbooking? Nä, Facebooking!

Har tillfälligt lagt scrappingen på hyllan för att ge mig hän åt Facebook. Antar att scrapmässan på lördag drar ner mig i scrapträsket igen :-)

Skulle du känna igen mig på mässan, kom gärna fram och säg hej! Jag kommer dessvärre INTE ha någon Skumpis-skylt på mig ;-) :-D

See you at Facebook! ;-) Sök gärna upp mig där!

fredag 7 september 2007

Favoritpölen

Igår scrappade jag en ny sida till sonens album. Hans album har helt klart fått konkurrans av mitt eget ;-) Layouten fick en lite annorlunda färgkombination men det blev ganska bra tycker jag. Gult använder jag nästan aldrig annars men jag ville ta upp det gula från spaden och spannen.

Det är här foton från lek i favoritpölen på granngården. Där finns en DJUP pöl som nästan alltid är vattenfylld. Hur kul som helst!!! (fast det tycker nog inte förskolelärarna som jobbar på förskolan där pölen finns ;-))

Risa och rosa GÄRNA! Riset behöver jag som piska för att få färdigt min tenta idag :-) Och rosen vill jag njuta av när tentan är klar!

Ha en trevlig helg!



*Favoritpölen*

torsdag 6 september 2007

Godis i lådan.

Det här godiset från Scrap It kom i brevlådan igår. Jag hade en del av prylarna innan men eftersom det var så billigt så blev det lite extra av de fina sakerna ;-) Idag har jag använt en av de stora blommorna, men det är för mörkt att fota ikväll. Men imorgon finns en ny LO för beskådan. Trevlig kväll!!!

onsdag 5 september 2007

Kunde inte hålla mig...

Idag fick jag mina nya grejer från Scrap It och då kunde jag bara inte att hålla mig. Hade bara lite tid så jag gjorde en BOM i 8*8. Men när jag väl var igång så blev det inte så mycket av de nya pryttlarna iallafall. Ja ja, det är ju sällan det blir som man tänkt sig :-) Och dessutom glömde jag av mappen med mönstrade papper :-o :-D Så kan det gå ibland :-)


*Partypolare* 8*8

tisdag 4 september 2007

Ofrivillig scrappause!

Här händer det inte mycket vad gäller scrapbooking tyvärr. Skolan har börjat och kvällarna ägnas just nu åt tentaplugg. Och förrut när jag jobbade så var jag för trött för att scrappa. När i hundan ska jag få scrappa???

I brist på scrapping så har jag iallafall nätshoppat lite. En liten beställning från Scrap It och en från Vixxan blev det denna gång. I brist på layouter att visa upp så visar jag nog upp mina senaste inköp inom kort.

Ha en skön vecka och scrappa lugnt!!!