onsdag 2 januari 2008

10 favoriter från 2007

Liksom många andra scrapbloggare så kan jag inte låta bli att hoppa på Mikaelas utmaning att välja ut sina favorit-LOs från året som gått. Ett kul sätt att summera sitt scrapår på!


Jag förstår att alla haft svåra val, det här var verkligen inte lätt! Här kommer iallafall 10 av mina favoriter, i den ordning de scrappats under året.


Positivt med denna utmaning var att jag känner att jag gjort många layouter som jag är nöjd med. Jag hann med 60 stycken under året och minst 20 av dem tycker jag väldigt mycket om. Mindre positivt är att den senaste av dem jag är nöjd med gjordes i somras :-( Det har varit en pressad höst där scrappingen inte fått det utrymme jag önskar. Jag hoppas det nya året börjar bättre än det förra slutade :-) Nästa höst lär det inte bli så mycket scrappat så det gällar att passa på i vår ;-)

7 kommentarer:

Scrapsystrar sa...

Ååååhh, frossar i dina underbara layouter!! :-D "Liv i färg" är min absoluta favorit, men älskar också "mamma och pappa" och "spår av dig". Hoppas verkligen att du får ny scrapenergi snart, så att du kan fortsätta inspirera alla oss andra! :-)
Kram!
Katarina

fraise sa...

Ååh- vilka härlig parad av Los!! Lovely!! :-)

Scrapsystrar sa...

Naturligtvis började ögonen vattnas på blödiga mig när jag läste journalingen på översta LO´n. Såå fin. Har en massa favoriter bland dessa tio; "färg", "jag önskar dig" och "trummeliten" bl.a. Se nu till att få tummen ur och börja skapa igen. Du är alldels för duktig för att lägga ner.:-) Kramen ÅsaB

Bark sa...

Så många fina Lo. De två översta är ju bara så himla bra!

ÅsaF sa...

Wow så många härliga layouter med läckra upplägg och sköna färgkombinationer!! Hoppas du får mer tid och ro att scrappa fler så bra layouter!

CresceNet sa...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Maria sa...

Underbara val!

Kameran kostade 5495 inkl. väska, uv-filter, 2 GB minne, och objektiv. Köpte på www.cyberphoto.se :-)