torsdag 24 januari 2008

LO nr 99

Mysigt besök hos Katarina och söta Amanda idag. En trevlig dag med mycket snack och lite verkstad :-) Men jag tankade scrapinspiriation och jobbsjälvförtroende, vilket var precis vad jag behövde. Tack för det! Och en LO blev det faktiskt också gjort. Layouten handlar om sonens första dagisfoto samt första utvecklingssamtalet. Vi fick ett par nerskrivna ord av hans fröken, om hur han är på dagis, och detta finns nedskrivet i kuväret. Jättekul att spara!


*Dagispojk* 12*12

onsdag 23 januari 2008

Bästa presenten!

Idag hade jag lite examenskaffe och svärmor kom med bästa presenten: en rosa/brun Tote Ally Cool. Jag älskar den redan och kunde knappt vänta till de skulle gå innan jag började packa :-) På bilden är den lite väl överpackad men det beror på att jag lägligt nog ska fika med scrapsyster Katarina i morgon. Och det vore ju dumt att inte ha sina scrapprylar med sig ifall tid för scrapping skulle infinna sig :-) Och självklart vill jag skryta lite med min nya väska ;-)

Visst är den fin?

söndag 20 januari 2008

Vinterkräksjuka och ny header.

Ja, även här har vinterkräksjukan härjat. Först fick sonen det. När han piggnat till (vilket tog ca 10 minuter *s*) så åkte jag och sambon på det. Vi har legat helt utslagna och piggnade inte till förrän efter två dygn! Sonen har levt så gott som föräldrafritt i helgen; levt på mackor, välling och pannkakor, kollat på Dumbo från morgon till kväll samt har sluppit städa efter sig när han lekt. Gissa hur här ser ut nu! Pju...

Nu är jag iallafall på benen igen och har trixat till en header till bloggen. Alltså inte en helt meningslös helg. *s*

Jag önskar er en ny trevlig ny vecka och tackar för alla snälla kommentarer. Ni gör mig så glad!

tisdag 15 januari 2008

Årets första!

Nu har jag tagit examen! Endast formaliteter kvar i skolan och livet blev enklare över en natt. Ingen stress, ingen prestationsångest, inga nervösa sammanbrott innan redovisningar. Jag lever igen!!! :-) Iofs med snorig näsa och huvudvärk men vadå, man kan ju inte få allt ;-)

Firat mitt nya liv med att scrappa. Årets första LO blev en lift av en härlig layout av Katarina som du kan se här. Tack för inspiriationen! Resultatet blev helt okej för att vara nybörjare igen :-)


*Att sluta med napp var ingen konst*

måndag 14 januari 2008

Fotoutmaning

Någon fotograf är jag definitivt inte, men jag kunde ändå inte låta bli att hoppa på Mikaelas fotoutmaning att lifta ett foto. Men eftersom fotot är photoshoppat så vet jag inte ens om utmaningen är "godkänd" *s* Fast vad jag förstått så photoshoppar nästan alla sina foton, mer eller mindre, innan de läggs ut på bloggar. Fast kanske inte när det är fotoutmaningar. *s*

Hur flitiga är ni med photoshop?

onsdag 2 januari 2008

10 favoriter från 2007

Liksom många andra scrapbloggare så kan jag inte låta bli att hoppa på Mikaelas utmaning att välja ut sina favorit-LOs från året som gått. Ett kul sätt att summera sitt scrapår på!


Jag förstår att alla haft svåra val, det här var verkligen inte lätt! Här kommer iallafall 10 av mina favoriter, i den ordning de scrappats under året.


















Positivt med denna utmaning var att jag känner att jag gjort många layouter som jag är nöjd med. Jag hann med 60 stycken under året och minst 20 av dem tycker jag väldigt mycket om. Mindre positivt är att den senaste av dem jag är nöjd med gjordes i somras :-( Det har varit en pressad höst där scrappingen inte fått det utrymme jag önskar. Jag hoppas det nya året börjar bättre än det förra slutade :-) Nästa höst lär det inte bli så mycket scrappat så det gällar att passa på i vår ;-)

tisdag 1 januari 2008

Gott Nytt År

Jag vill önska er ett Gott Nytt År med denna blomstergrupp. Tycker i princip allt pyssel utan scrapping är kul just nu. Detta är min första grupp jag planterat och det blev en present till värdparet på nyårsafton. Lyxigt inslaget i cellofan såklart :-)