fredag 27 februari 2009

HÄR...

... kan man också vinna en biljett till mässan. Skynda och ta en lott! Här alltså, hos disignat. Må bästa kvinna vinna :-)

Skam den som ger sig.

Fler lotter och mer reklam. Nu gör jag reklam för SCRAPPERIET som naturligtvis är på plats på mässan. Kika in på deras blogg: www.scrapperietsblogg.se

Tar en lott till...

... och hoppas på vinst.

Tingtura design kommer vara på mässan och de har finfina stämplar. Mina favoriter är deras Journaling-stämplar, Tingtura Journaling #1. Dem hittar ni här.

Jag och Madicken

Nu förstår jag hur Madicken kände sig när hon inte kunde följa med på skolresan efter att hon fått hjärnskakning. Precis så känner jag mig, när inte jag är med på kryssningen. Det känns som att ALLA är där och att de just nu har jätteskoj. Och här sitter jag.

Närå, jag är inte bitter. ;-)

Kanske har jag tur och vinner en biljett till scrapmässan istället. Nu när det inte är så många hemma och kan ta en lott ;-)



Papermaze lottar ut inträdesbiljetter. Ta en lott du också. (Eller gör helst inte det för då har ju jag mindre chans att vinna ;-))

Trevlig helg. Jag får iallafall gå på Baby- och Barnmässa. Det får inte ni. Pilutta er! ;-)

Jag gråter floder!

Jag skulle så hemskt, hemskt gärna vilja åka med på scrapkryssningen som avgår idag. Jag kan inte tänka mig något som jag hellre skulle vilja. Det gör ONT! Speciellt då jag träffar förväntansfulla Malin/Slösa varje dag. ;-) Tyvärr är det inte möjligt för mig att åka med eftersom jag fortfarande ammar så mycket som jag gör. Snyft!!!

Istället tröstshoppar jag en ny kompaktkamera. Den gamla har jag haft i fem år och den är sååååå lååååångsam. Den här som jag tänkt köpa passar min plånbok (ungefär samma pris som för scrapkryssningen) och ska nog tåla att vara med i snöstorm, slask, regn och soliga dagar vid sandstranden. Den ska förhoppningsvis även klara fall i backen då jag får oväntad hjälp från klåfingrig treåring.



Jag önskar alla er som ska åka på kryssningen en riktigt trevlig, rolig och scrappig resa! Scrappa lugnt! Jag ser fram emot era berättelser i era bloggar nästa vecka.

fredag 20 februari 2009

Fredag kväll...

... och jag har inget bättre för mig än det här:

Hur snabb är du på tangenterna?

41 words

Speed test



Och mer om man har för mycket tid till förfogande:

http://www.bamse.net/spel/preload_bubblor.swf

TREVLIG HELG!

tisdag 10 februari 2009

Jag rekommenderar!!!

Jag vill verkligen rekommendera Photoshopkursen jag går på distans på Högskolan i Jönköping. Den är på 7,5 poäng, alltså 25% och man pluggar när man har tid. Jag har bara gått igenom två förläsningar än, men kursen är sååååå hiiiiimla bra!!! Jag är helt såld! Ändå har vi hittills bara gått igenom saker jag redan kan, men ändå var där massa nytt som tidigare gått mig förbi. Anmäl dig till höstens kurs innan den 15 april! Enda avgift är kåravgift på ca 200 och eventuella kursböcker.

Den här övningen fixade jag ihop idag. Jättekul! :-)

fredag 6 februari 2009

6:e mappen, 6:e fotot...

Hakar på senaste trenden och visar mitt 6:e foto i min 6:e fotomapp. Jag hamnade i en mapp med inscannade bilder från när jag var liten. Foto nr 6 är på mig och min trendiga morsa. 70-talet var GRYMT! :-)



Nu skulle det ju egentligen vara slut där men jag kan ändå inte låta bli att visa ett par andra bilder. Här kommer min absoluta favoritbild. Jag sitter tillsammans med en luffare (ja en riktig sådan) som bodde hos oss i perioder när jag var liten. Vi sitter och tittar och väntar på en ko som ska kalva. Bakom oss smyger grannpojken, full av djävulskap. Jag TROR att jag minns det här tillfället, men det kan ju lika gärna vara fotot och berättelsen om det som gör att jag tror mig minnas.



Och så ett foto som visar vem Storebror ärvt sina lockar ifrån ;-)



TREVLIG HELG!!!

torsdag 5 februari 2009

Häcken full.

Fuck. Hela mitt långa inlägg försvann ut i cyberrymden. Det handlade iallafall om att jag har häcken full den här våren. Studier 75%, jobb 10% och föräldraledig 100%. Dessutom har jag börjat söka jobb och det tar en hel del tid. Men jag trivs! Jag läser tre kurser och två av dem är Photoshop och Photoshop Elements. De verkar superbra! Jag är dock glad över att jag har liiiite förkunskaper för det är mycket att göra på kurserna. Men det är ju sällan ansträngande att göra saker man tycker om ;-)

Här är förresten en layout jag gjorde förra veckan.

söndag 1 februari 2009

Före och efter Photoshop.

Tänk vad små medel gör stor skillnad. Fotot är taget i min hemmastudio (dvs vardagsrumsbord och svart lakan ;-)), dåligt ljus, med blixt och med en fem år gammal kompaktkamera. Efter lite jobb i photoshop tycker jag bilden blev helt acceptabel.

Jag ser så fram emot vårens två photoshopkurser!!! Jag vill lära mig massor!!! Och sen vill jag köpa ny kamera och gå fotokurs :-)


Lillebror 7 månader. Kanske världens nöjdaste och enklaste bebis. Och sötaste förståss! :-)