måndag 30 juli 2007

Unextreme makeover ;-)

Det är ingen stor förändring men ibland är det det lilla som gör det ;-) Jag blev iallafall mycket nöjdare även med den här LOn. Den "gamla" ser ni två inlägg ner i bloggen.

Obs: Fotat i dåligt ljus samt alldeles snett.


*liten på jorden men STOR i mammas hjärta*

Jag flyttade ner både foto och titel. Sen målade jag de bruna bokstäverna vita.

Skam den som ger sig.

Ibland har jag lite svårt att släppa saker jag inte är nöjd med och därför kunde jag inte få in "Rosor" i albumet förrän jag gjort något åt den ;-) Nu har jag efter lite klurande och lite tips ändrat på den och jag känner mig MYCKET nöjdare. Eller vad säger ni om förändringen? Ni kan se den "gamla" två inlägg ner i bloggen. Kom ihåg att ärlighet varar längst! ;-)


*Rosor i Björlanda*

Ps: Jag fick bort klockan med en vass kniv :-D Den alltför sneda fotoserien var det dock inte lönt att försöka flytta på eftersom den ena maskrosen sitter fast med lim.

Och så den andra...

... som jag inte riktigt blev nöjd med. Egentligen är jag nöjd men jag skulle vilja flytta ner titeln under fotot, men där har jag redan skrivit för hand. Dumt! Jag ville ha LOn enkel och ren med fokus på fotot och det tycker jag att jag lyckades med iallafall :-) De bruna bokstäverna syns tydligare i verkligheten än de gör här. Men jag kanske ändå borde måla de vita?

Och tack snälla ni för alla snälla kommentarer om mina andra LOs!!!


*liten på jorden men stor i mammas hjärta*

söndag 29 juli 2007

FYRA nya LOs...

... blev det igår. Två blev jag nöjd med, vilken den ena är en SWE-blogg-utmaning och inte kan visas och den andra funderar jag på att skicka till scrapbooking mm. Alltså delar jag bara med mig av mina två som jag inte blev så nöjd med, varav jag börjar med den ena ;-)

Jag har bestämt att göra nån ändring på denna men vet inte riktigt vad. Snälla, tala om hur jag kan få den bättre! Kan dystert tillägga att klockan sitter som berget :-( Ska jag ta bort fågeln? Nä, det är kanske bara klockan jag retar mig på???


*Rosor i Björlanda*

lördag 28 juli 2007

Idag...

...ska jag scrappa!!!
Hela dagen!!!
Med Malin. Världens bästa Slösa :-)

*visslar iväg till spårvagnen*

fredag 27 juli 2007

Konst

På sin födelsedag fick sonen måla en tavla med hjälp av mammas akrylfärg och en canvasduk. Den här fantastiska skapelsen blev det och den pryder nu en vägg i hans rum. Och för den som inte ser vad det föreställer så hälsar sonen att nertill så har han kört lite freestyle, upptill så har han målat tre stycken "pläplä" (äpplen).

Och här ser ni 2-åringen i djup koncentration. Vilken talang!!!

torsdag 26 juli 2007

Barnkalas

Vilket lyckat kalas. Sju härliga 2-åringar och ett 4-årigt syskon roade sig i ett par timmar medan sju mammor fick sitta och prata. Eller jaga busiga 2-åringar ;-)

Som tur var fick kalasmamman hjälp att fotografera. De här korten har Malin tagit. Nu väntar de bara på att bli scrappade :-)

onsdag 25 juli 2007

Varmt mottagande!

Så här blev gästerna mottagna på sonens första kalas. Visst blev det fint? Skylten får sitta kvar till i morgon då andra kalaset går av stapeln. Nu är kalasmamman trött och ska snart sova.

Grattis älskling på 2-års-dagen!


tisdag 24 juli 2007

Jag har blivit taggad!

Ja, fråga mig inte vad det innebär för det vet jag inte riktigt :-D Men scrapsystrarna gav mig iallafall den här fina "plaketten" vilket betyder att de inspireras av min blogg (tror jag). TACK!



Jag å min sida vill tagga och uppmärksamma mina scrapkompisar

Malin och Annika. Kika in i deras fina bloggar!!!

Välkommen på kalas

I går kväll skulle jag göra en välkomstskylt till dörren inför sonens kalas. Det blev en LO som funkar både på ytterdörr och i albumet. Två flugor i en smäll :-)


*Välkomna*

lördag 21 juli 2007

På´t igen

Vad svårt det var att komma igång efter en vecka utan några tankar på scrapping! jag hade en lucka i mitt album (pga dubbelLOs) där jag var tvungen att scrappa ett foto från juli förra året. Jag har inte alls varit sugen på att scrappa gamla kort men nu blev det gjort iallafall. Efter lite joxande hit och dit blev den väl okej till slut.

fredag 20 juli 2007

Hemma igen!

Vi har haft en otroligt lyckad semesterresa i Stockholm tillsammans med goda vänner. Perfekt väder, goa och glada ungar och promenadvänliga skor. Vi började semestern med en kväll på Gröna Lund, dagen efter blev det en heldag på Skansen med fikor, djurklappning och allsångsrep. På onsdagen blev det parklek i Humlegården. Shit, vilken lekplats alltså! Torsdagen började vi på Aquarium (stor besvikelse) och sen blev det parklek för grabbarna medan jag och min kompis gick ut och roade oss. Fredag blev det åter igen parklek för grabbarna medan jag städade lägenheten vi bott i. Vi har bytt lägenhet med "nätvänner" och det är något jag verkligen rekommenderar. TOPPEN!

Här kommer ett par bilder på pigga och trötta ben :-)


*Pigga ben på Gröna Lund*


*Trötta ben på väg till Skansen*

söndag 15 juli 2007

Stockholm, here we come!!!

Vi lämnar bästkusten (läs regnkusten) för lite soligare breddgrader. Stockholm! Men det ska nog finnas tid för lite bloggande även från den stora staden ;-) See you!!!


*Bye bye Göteborg*

Fin i Katvig och Fix.

Vill först tacka för alla snälla kommentarer till mina andra LOs. TACK. Ni gör en regnig dag ljusare!

Sista LOn från träffen i torsdags. Jag fick inte skrivit journalingen förrän idag. Hade från början inte tänkt att ha någon journaling men tyckte det såg tomt ut. Men sen glömde jag att journalingen kanske borde hört ihop med titeln. *fniss*


*Bus bus*

lördag 14 juli 2007

Blåsa bubblor

Ännu en layout från träffen i torsdags. Jag inspirerades av ÅsaBs fina layout Nya skor samt en layout hon ännu inte lagt upp.

Fotot är lika uselt som den här sommaren.


*Blåsa bubblor*
Bubblor av piprensare.
Autum Leaves journaling clearstamps.
Papper från Love Elsie och Crate paper.
Alfabete från AC.

Scrap It

Love it... Scrap It!

Det här ljuvliga paketet kom från Scrap It igår. Jag blev alldeles kär i alltihop. Och lite sugen på att göra en ny beställning *visslar lite oskyldigt*
Längtar så jag dör till nästa tillfälle att scrappa!!!

fredag 13 juli 2007

Freestyle

På träffen i går provade vi på att freestyla. Min layout blev kanske inte så utflippad direkt, men mer freestyle än normalt iallafall ;-)

Love Elsie underlättade naturligtvis skapandet :-)


*Our Star*

BOM - Min första LO

Igår på träffen fick jag äntligen gjort en sida till ett BOM-album. Jag var nyfiken på formatet 8*8 så en sådan LO fick det bli. Men oj, vad litet det formatet är! Mindre än halva ytan av en 12*12. Men det blir säkert fler sådana här iallfall. Det får bli att rota i gamla fotoalbum för nu för tiden fastnar jag sällan på bild :-)


*I väntans tider* 8*8
RM och jag (till höger) går i väntans tider. En månad senare tittade RMs lilla tjej ut och ytterligare en månad senare så tittade min lille kille ut. Och vips, så fyller de nu två år!!!

torsdag 12 juli 2007

Utmanad

KatarinaS utmanade hennes bloggläsare att scrappa en LO med fyra foton i "normal" storlek. Jag hakade på! Fast egentligen är det fem foton, eftersom jag använde ett döskallefoto som papper ;-)


*Full fart*

Scrapsystrarnas bidrag till utmaningen kan ni ser här.

Nytt rekord!!!

Hemma igen efter en hel dags scrapping hos Scrapsystrarna. Jag scrappade mellan 9 och 18 och fick gjort 4 LOs. Nytt rekord! Tyvärr är det för mörkt och regnigt för att jag ska kunna fota mina layouter, men håll utkik i helgen så dyker de upp en efter en :-)



Tack KatarinaS och ÅsaB för en supertrevlig dag! Och tack Katarina för maten!

Scrapping pågår...

... var god stör ej ;-)

Fotobevis kommer inom ett par timmar.

tisdag 10 juli 2007

Fyra härliga paket!

Idag hämtade jag ut fyra (!) scrappaket! I ena paketet låg mina layouter som blivit publicerade i scrapbooking mm, men i de andra låg massa fina grejer. Den uppmärksamme kan se ett antal dubbelköp *harkel*. Det är inte lätt att komma ihåg vad man stoppar i varukorgen alltid ;-) :-D

Nu längtar jag till att scrappa!!!



Produkterna kommer från Scrapbodan, Stellas.se och nickans scrap. Tack Angelica på nickans scrap för det extra som låg i paketet!

Hjälp, shoppade igen!

Nu är jag helt loss. Skickade just in min fjärde beställning på bara ett par dagar. Men vem kan låta bli det här erbjudandet som Scrap It har? Uppenbarligen inte jag iallafall *visslar lite oskyldigt*

Men nu är det slutshoppat. På riktigt! :-)

måndag 9 juli 2007

Scrappat och klart!

Jag antog den ena scrapsysterns utmaning att scrappa en LO med fyra normalstora foton. Inte nog med att jag fick gjort en LO, jag gjorde den snabbt och jag blev nöjd också. Tre önskningar i en :-) Fast LOn ska jag nog inte visa förrän på söndag så... håll ut! ;-)

söndag 8 juli 2007

Och så en layout...

Jag hade egentligen bara tänkt att blogga layouter som jag är riktigt nöjd med, eftersom jag vill ha en riktigt snygg blogg ;-) Men, det är så förbaskat svårt att inte blogga allt jag gör, så därför kommer den här layouten också ;-) Kände mig tvungen att använda mina små spegelbitar som legat i lådan sen scraptidens begynnelse.

Första gången jag scrappat med endast ett papper.

SEMESTER

SEMESTER!!! :-) :-) :-)

lördag 7 juli 2007

No more houseofpaper!!!

Grrr... jag är så himla arg på houseofpaper.com. Gjorde en beställning där den 5 maj och betalade mina $70 direkt.
Tror ni något paket har kommit? Såklart INTE!!! Grrr...
Och tror ni jag får svar på mina mail? Såklart INTE!!! Grrr...
Jo, ett mail har jag fått svar på, för en månad sedan! Då skrev hon att paketet skulle skickas på lördag. Men ordern är fortfarande inte completed i min orderhistorik. Öhhhh... finns det bara lördagar vissa månader i USA??? Nog för att de är konstiga over there...

Halvsjuk, gnällig och trött säger jag godnatt! Och lovar mig själv att aldrig mer handla därifrån!!!

fredag 6 juli 2007

På benen igen...

Vilken pärs! Blev magsjuk natten till igår och har stått på knä över toaletten i otaliga timmar. Nu är jag dock på benen igen, om än något matt. Förutom att jag är glad över att nästan vara frisk så är jag glad över att nya numret av Scrapbooking mm kom i lådan idag. Jag är så himla glad och stolt över att de valt min layout till omslaget!!! Som om detta inte vore nog så har jag fått iväg två beställningar idag. En från nickans-scrapp och en från stellas.se. Dessutom fick jag en avi igår från Scrapbodan.

Vem säger att man inte blir lycklig av att shoppa???



Jag vill passa på att gratulera Ullis till Årets Scrapbookingmästare 2007. Du gör fantastiska layouter!

Sen vill jag gratulera mina träsktrollskompisar Maria och Eva till era placeringar i finalen. Duktiga tjejer!!!

tisdag 3 juli 2007

Lite statistik

Igår gjorde jag min 35:e LO för året. Det är lika många som jag gjorde under hela förra året. Det har alltså varit ett bra scrappår TROTS att jag är en långsam scrappare ;-) Mitt nyårslöfte var att göra i genomsnitt en LO i veckan och det har jag klarat med råge i år. Det är ett betydligt roligare och enklare nyårslöfte än att tex gå ner i vikt ;-) :-D

Nä, det finns visst en morgondag också. God natt!!!

måndag 2 juli 2007

Äntligen scrappat!!!

Ja, äntligen har även jag fått scrappat! Det känns som evigheter sen sist. Den här LOn är från sonens första dag på dagis i november förra året. Fröken Malin är min scrapkompis och hon har godkänt att jag publicerar henne. De andra fröknarna har jag inte frågat så de maskerar jag.
Journalingen har jag häftat fast efter det att jag fotade. Tyckte något saknades och det blev mycket bättre. Är dock för lat för att fota om :-)


*Tiden inne för dagis*
Vit Bazzill
Mönstrade pepper från SEI och Scenic Route.
Ghostclock från Heidi Swapp
Alfabet från KI Memories

söndag 1 juli 2007

En liten flicka. Ett litet kort.

Min jobbarkompis fick precis en liten dotter och jag har gjort ett kort till henne från oss i arbetsgruppen. Jag blev inte helt nöjd, så antagligen blir det någon liten ändring. Kom gärna med förslag på hur det skulle bli bättre!!!

*En liten Sigrid*
Tack för stämpelmotivet bitte71!