tisdag 19 februari 2008

Mer från dagis

En layout som jag liftat från Veronica på Scrapinspiriations blogg. Den ser lite tråkig ut med alla suddade ansikten, men det är inget att göra åt. Fotot är från sonens fotografering på hans dagisavdelning Hjärtat.


*Hjärtat 2007*12*12

4 kommentarer:

Scrapsystrar sa...

Jättefin! Gillar att du använt genomskinliga knappar, det är det inte ofta man ser. :-)
Måste bara flika in här; jag fick en laddning från Postfoto idag i ETT kuvert. Ett av fotona var av storlek större och de hade knölats in i ett litet fotokuvert med resultatet att två av fotona var vikta i kanterna! :-( Kanske inte är så dumt medfemtielva förpackningar iaf, för jag orkar inte ringa och klaga för bara två fotons skull..
Kul dock att jag har nya foton!!
Kram kram!
Katarina

Anonym sa...

Hej! Du börjar bli produktiv igen! Superfina nya och jag måsta ha genomskinliga knappar!

Du, får jag be dig om en tjänst; jag försöker skriva ett svar till frusigoldson, men kommer inte in på googlekontot!!! Skit! Såg att du skrivit hos henne och undrar om du kan vidarebefordra detta?

"Blir lite ledsen när jag ser att du inte mår bra; jag hoppas din ängel kommer tillbaks till dig snart!

Och så vill jag be om ursäkt för att jag inte svarat på din fråga om Studio Calico; jag såg den inte förrän nyss, är lite dålig på att kolla i gästboken...jag tycker absolut att du ska maila dem igen, för så länge dröjde det absolut inte, bara ngn dag! Ditt mail måste kommit bort...har du kollat din skräppost, så det inte hamnat där?

Kramar om!
Annika"

Scrapsystrar sa...

Wow vad läckert med knappringen. Ja resten var också snyggt förstås. Måste skaffa genomskinliga knappar. Har själv två gruppfoton från förskolan (!) att scrappa så det var kul med lite inspiration här. Kram Å

Erica sa...

Åsa - *fniss* Jag vet att det heter förskola sen så där tio år tillbaka ;-):-D Jag är lite trög bara :-D