onsdag 20 februari 2008

Nytt IGEN!

Ja, jag har blivit galen :-) Kan avslöja att bloggen bjuder på nytt även i morgon. Och troligtvis även på fredag. Helcrazy! :-D

Foto och biobiljett från sonens biopremiär för två veckor sedan. Biobiljetten kommer antagligen blekna med tiden, men va tusan...

Laban målade sonen innan vi gick in på filmen. Vet inte om kritor är helt korrekt att använda på layouter, men va tusan... ;-)


*BIO* 12*12

5 kommentarer:

Susanne H / snuffehar sa...

Wow, så mycket fint här har trillat in de senaste dagarna.
Jag gillar den med sonen och morfar som du överöst med blommor. Den är så sommrigt fin.
Kram Susanne

Scrapsystrar sa...

Aaahh, såå fin!! Älskar fotot, det är ju klockrent! Och spöket som V ritat på passar ju in hur bra som helst! Vad fiffig du är! :-)
Kram/Katarina

Hanna sa...

VIlka härliga LO´n du gör!Superfina har suttit o surfat runt på en massa bloggar o har fastnat på din nu en bra stund Jättesnygga.
Hoppas det e ok att länka till dig så jag hittar in hit fler ggr.Blev så nyfiken när jag läste din profil jag kunde själv ha skrivit den .passar precis på mig med.
Måste tillägga attt jag e lite avis på din examenspresent har suttit o trånat efter en sån men det e lite dyrt att få den med post till finland så kanske om det blir nån sem.trip till grannlandet i sommmar..kanske hörs fler ggr. :)

Jenny sa...

Vad kul att se så mycke nytt här! Å så superhärliga grejjer också! Kärlek mellan far och son var verkligen superfin! Ta hand om dig!

Scrapsystrar sa...

Sketasnygg!:-) Vad kul att ta tillvara något som han ritat eller gjort sådär, och biljetten förstås. Det är ju såhär scrapping ska vara tycker jag, lite "småplock" som man klistrar upp tillsammans med foto och text. Love it! Kram Åsa