tisdag 26 februari 2008

Sommar

Kan ju inte annat än längta till sommaren i det här skitvädret. Som vanligt blev layouten dåligt fotad eftersom det inte finns tillskymmelse av ljus ute.

Fotot är ett par år gammalt, från den tiden då man inte hade barn och man verkligen kunde ligga och läsa på en klippa. Inte bygga kakor och äta matsäck på sandig filt vid en sandstrand. ;-)

Det ska vara klippor!!! :-) Eller hur? :-)


*Båtliv* 8*8

5 kommentarer:

Scrapsystrar sa...

Neeej!! Du får inte lägga ut såna här fantastiska foton en dag som denna!! Jag får nästan andnöd! :-D Du har verkligen fångat det bästa med sommaren på fotona!! Har du målat på layouten, eller är det papper som ser ut så? Jättefint!
Och vilken pingla på fotot!! ;-)
Kram/Katarina

Hanna sa...

Jättehärligt, det får en verkligen att längta till sommaren o båtlivet. Som tur är så har vi strålande sol idag så man kan gå uto drömma att det e sommar.Ha det gott!

Anonym sa...

Oj vad härligt det ser ut! Vackert! Undrar också över målningen på bakgrunden, är det akvarell eller? Säg inte att du är gammal konstnär också...;-) I alla fall känns det som en kul idé att testa någon gång...Kram Åsa

Erica sa...

hanna - Sol? :-o Vaaaaar bor du? :-D

Kat och Åsa - Måste ni fråga om målningen? Kan ni inte bara tro att det är jag som målat? ;-) Nope, det är ett papper som jag köpte i början av min scrapkarriär och som jag aldrig trodde att jag skulle använda :-) Jag är definitivt ingen konstnär även om jag gjort ett antal tavlor i mitt liv ;-)

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Vilken fin scrapblogg!!!