torsdag 14 februari 2008

Ny dag och ny layout.

Imorgon är en annan dag som Christer och Åsa (fniss) uttrycker sig. I själva verket är IDAG en annan dag. Jag är utsövd, solen skiner och jag har satt in en ny layout i sonens album. Skitdagen igår slutade bra tack vare att jag fick tid, TOG mig tid, att scrappa på kvällen. Tröttheten försvann på en sekund och jag somnade glad som en lärka.

Layouten är ett collage över foton från julafton. Jag har inspirerats av annika5064s decemberlayout. Layouten är väldigt enkel och jag lät foton och granen vara i fokus. Granen blev väldigt snygg tycker jag :-)
*Julafton 2007* 12*12

6 kommentarer:

Scrapsystrar sa...

Ja visst är det en annan dag idag (typ torsdag).;-P Supermegasnygg jul-LO! Har fått för mig att jul-LO´s är så svårt att få till, så när någon väl får till det så blir jag alltid extra extra imponerad. Julgransidén måste jag sno till nästa jul helt enkelt. Kram Åsa

Scrapsystrar sa...

Ohlalaa, vilken kanon-LO!!! Älskar granen! Och jag anar visst lite spets...Snyggt! Pärlhalsbandet är ju också en toppensnygg dekoration! Köpt var och fäst hur??
Gott att du är tillbaka på bättre humör! Och är inte postfotos reklam rätt så spännande och nödvändig "after all"..? ;-)
Kram/Katarina

Erica sa...

Tack, vad snälla ni är :-) Pärlbandet är köpt på Panduro tror jag. I metervara bland banden. Jag har fäst dem med gluedots.

Postfotos reklam hamnade bland soporna innan jag hann bli på gott humör ;-)

fialoppan sa...

Å vilken snygg lo! Granen är sååå fin!

Anonym sa...

vilken härlig julgran du gjort :-) det här är ett härligt sätt att få med många julfoton på samma LO så man inte måste scrappa 20 julaftons LO:s :-D

kramar

Anonym sa...

Åh, jag är smickrad över att vara till inspiration! Jag gillar denna jättemycket och din gran är skitfräck! Min är ju bara en overlay...kram
Annika