lördag 5 april 2008

Första LOn!



Ja, inte min men däremot sonens. Jag fick sällskap vid scrapbordet i går kväll. "MERA KNAPPAR" ropade han förtjust! Imorse visade han stolt sin pappa att han minsann hade scrappat. Han fick hjälp med att sätta dit rubriken (och stava ;-)) men han har satt dit resten själv. Och titeln kom han på själv. Den är annars ungefär lika spännande som mina rubriker *s*

5 kommentarer:

Scrapsystrar sa...

Vilken talang han är den lille sötisen!! Jättekul grej att ha i hans album. Framförallt gillar jag dock att han är stolt över att han har scrappat! Cool kille!:-)
Kram/Katarina

Heléne sa...

Uuunderbart Skumpis! Tanken har slått mig, men än har jag inte vågat involvera Smulan i scrappandet... jag är lite skraj för var det skulle sluta om hon får smak på scrapprylar. Som det är nu låter hon bli mitt pysselbord, peppar, peppar... När dina barn kommer upp i tonåren kommer du att vara partymorsan som de sitter hemma och väntar på om nätterna ;-) Iaf nån gång om året kanske... Läckert med det där superblingiga pappret & stjärnorna!

Heléne sa...

Förresten så är du mycket bättre på att använda ALLA färger än vad jag är... Men absolut att du måste shoppa mer tjejscrapgrejs om du får en tjej :-) Idag ska jag frossa i blått!!

Scrapsystrar sa...

Shit, han har ju talang grabben! Fina färger ihop med fotot. Är du säker på att du inte hjälpt honom med färgmatchningen...?;-) Kram Åsa

Karoline Sigoldson sa...

Åh, vad söt han är...:-)