torsdag 10 april 2008

Grattis farmor 100 år!!!

Om min farmor hade levt skulle hon fyllt 100 år idag. Nu dog hon dessvärre för 25 år sedan, men eftersom vi bodde i samma hus så har jag många minnen av henne iallafall. Fotot är från 1972 och jag är några månader gammal.

Jag har använt mig av veckans skiss och jag fick direkt användning för cirklarna som snälla SusanneH skickade mig. TACK! De är så roliga att använda!


*Min farmor* 8*8

5 kommentarer:

Susanne H / snuffehar sa...

Så kul att du blev nöjd med cirklarna. Vilken rolig layout med så gammalt foto.

Jenny sa...

Jättefin! Kul att scrappa lite gamla bilder också!

Byxorna jag köpte är 98/104. Och ganska långa på Robin som har 98. Men dom var inte smala. Ska se om jag kan fota honom i dom någon dag, det är rätt mycke pös på byxorna men å andra sidan har han att växa i... Han väger typ 16kg på 90 cm och är rätt rund om midjan och dom är inte alls tighta utan han kan röra sig fritt och bra. Jag frågade om längden på byxorna och 98/104 är 38 cm exl mudd och 86/92 är 34 exl mudd...
Där fick du en hel byxnovell :-D
Hoppas du allt är bra med dig!

Scrapsystrar sa...

Men åh vad fin! Supersnyggt med rubriken sådär. Och den orange ringen var väldigt snygg till detta lite äldre foto. Very nice! Kram Åsa

Scrapsystrar sa...

Vad snyggt med det orangea mot det via! Gillar rubriken oxå, den är så snygg! Är inte Estrid ett väldigt fint namn till en liten flicka, by the way?? ;-)
Kram/Katarina

Anonym sa...

det stod så när jag beställde åxå å det är typ 2 veckor sedan :-/