söndag 16 mars 2008

Bloggen bjuder på tårta.

Har inte så mycket mer att bjuda på än lite tårta :-) Jag älskar att baka (och äta det jag bakat *hmm*) och på helgens kalas bjöds det på kanelbullar, toscakaka, brysselkex och kolatårta. Allt hembakat såklart!



Tröståt ordentligt idag eftersom fel låt vann igår ;-) BWO borde vunnit, utan konkurrens!

7 kommentarer:

fialoppan sa...

Mmm vilken smarrig tårta!
Gillar verkligen dina kollagelo´s, superfina!

Scrapsystrar sa...

Har också mölat svingoda tårtor i helgen. Måste ha lagt på mig fem kilo eller nått.:-) Jag får väl hålla med om att BWO var grymma. Fast varför satte de på den söte pojken så FULA skinnbrallor??!! Har nynnat låten hela dagen, med avbrott för Nordmans låt och Hero (of course;-)). Kram Åsa

Heléne sa...

Mums, vilken tårta! Snöar det hos er idag? Här vräker det ner! Är det du som har ställt till det med din magiska LO?! ;-)Ja, visst ska jag på mässan!! Vi åker ner hela familjen och tar en långhelg med mys! Du får tipsa mig om det vi inte får missa :-) Kram!

Jenny sa...

Du skickar väl hit lite tårta eller hur ;-) Tycker också att fel låt vann :-(

Anonym sa...

Jag tänkte på dig dagen innan och efter den stora dagen, men på nåt sätt är mitt huvud och minne inte riktigt med just nu! GRATTIS!! ...i efterskott!
Massor av kramar!!
Katarina

Karoline Sigoldson sa...

Smaskigt! Och farligt...i alla fall för mig...går sådär med mitt lilla projekt. Men nu börjar jag känna mig starkare efter all sjukdom hit och dit så jag kan komma igång och käka och träna "riktigt".
:-)

Susanne H / snuffehar sa...

Åh mums, Jag tar gärna en bit Cybertårta ger ju inga problem med vikten heller... ;o)