tisdag 11 mars 2008

En BOM i 8*8

Fortsätter scrappa gamla foton. Det här från när jag slängde mig ner från Eriksbergskranen helt frivilligt. Tycker själv att jag har en snygg och cool hoppstil :-)


*BungyJump* 8*8

11 kommentarer:

JEN sa...

Åh vilka vrålsnygga LOs som mötte mig här då!!? *glor* Hur fina som helst! Hihi, jag som brukar muttra om att behöva flytta ner till Göteborg för att få umgås med scrapfolk :-))

Scrapsystrar sa...

Men hallå vad snygg den är! Layouten alltså, fast hoppstilen är också helt okej.;-) Måste säga att jag gång på gång överraskas över allt du gjort i livet. Bungyjump när man är höjdrädd?! Skulle inte ens få för mig tanken även om jag inte är det minsta höjdrädd. Modigt! Kram Å

Hanna sa...

Super snygga lo´n du gjort.gillar dina collage lo´n häftigt med så många foton kanske lånar iden nån gång!

SasSa sa...

HJÄLP! Det hade jag aldrig vågat. Snygg lo även här. Coolt med måttbandet.
Hoppas du mår bra av graviditeten.
Ta hand om magen:-)
Kram SasSa-floowermail

Scrapsystrar sa...

Du é inte klok Madicken!! ;-)
Suuupersnygg LO!! Du lyckas jättebra med detta svåra format!
Kram!!
Katarina

Anonym sa...

Åh, jisses, du är inte klok du; ingenting i världen hade fått mig till det, present eller inte...Jag fick för mig att jag skulle bota min höjdskräck en gång och åkte upp i sådan där skylift som brandbilarna har, 40 meter upp...satt ihopkrupen på golvet, darrande av skräck!!! Brandmannen frågade om jag botat skräcken? Nej, du, den tänker jag leva med för all framtid! Tacka vet jag fast mark under fötterna!

Himla snygg blev layouten i alla fall och det är ju ngt att skryta med!
Kram
Annika

Heléne sa...

Mycket snyggt, både stil & sida :-) Namnlistan är ännu ack så lång, men vi jobbar på att stryka några åt gången. Min sambo testade idag vilket namn Plutten reagerade bäst på... jag vet inte om han trodde att Plutten skulle nicka vid rätt namn eller hur han hade tänkt sig att det skulle gå till :-) Fördelen med att fota sig när magen är gigantisk är ju att då ser resten av kroppen förhållandevis liten ut!! Hi hi!

Anonym sa...

Supersnygg!! Och så modigt! :-)

Susanne H / snuffehar sa...

Coolt! Vet i tusan om jag skulle vågat...

Karin sa...

Snygg LO, men fy för att hoppa!!

Karoline Sigoldson sa...

Du är GALEN!!!!:-)