söndag 9 mars 2008

Mer kollage

Japp, här kommer en kollage-LO till. Den här gången med foton från 2007. Sen blir det en halv LO från 2005 ;-)



Igår scrappade jag som aldrig förr. Fyra layouter blev det, med blandat resultat ;-)

Någon bloggrunda har jag inte hunnit med idag eftersom jag jobbat, men i morgon hoppas jag på både scrapping och inspiriationsrunda. Jag är lite nyfiken på om det skapats något i helgen på diverse scrapträffar som ägt rum :-)

5 kommentarer:

Susanne H / snuffehar sa...

Vilka snygga kollagelayouter du har gjort!

Karoline Sigoldson sa...

Denna var riktigt snygg! Gillar pappret med hjärtan.
Och sonen är så söt!
:-)

Heléne sa...

Såå snygga sidor hörru! Kul detaljer med bla.röda gubbar på tårtan och så snyggt du gjort med pipresarna :-) Vart har det bruna tagit vägen?! Eller försöker du bara visa mig att man kan scrappa med rosa till små gossar också ;-) Kul idé med collaget. Din sambo har ju humor, tycker Algot låter som det perfekta namnet, fniss! Och du har bra smak; jag köpte nyligen det bruna mockaalbumet storlek small att använda till "Boken om Plutten" dvs graviditetsalbumet. Snyggt är det! Och jag köpte mitt hos Anna, men du kanske vill ha det i 30x30 format? Ha det gott! Kram!

Scrapsystrar sa...

Åh, så snygg!! Gillar hur du satt hjärtana och att du skrivit dubbel titel! Du är så påhittig! Kul att du fått sån fart på scrappandet!:-)
Kram!!
Katarina

Scrapsystrar sa...

Snyggt! Instämmer med syrran ovan, du är så påhittig! Och kul att du fått upp farten i scrappandet. Jag måste komma ihåg att testa det där att ha små rivna mönstrade papper någon gång. /Åsa